Werken bij Handlefy – Handlefy

Werken bij Handlefy

Bij Handlefy streven we er iedere dag naar om het leven van onze gebruikers een stukje geordender en overzichtelijker te maken. 

Als medewerker maak je bij ons écht het verschil. Je bent bij ons niet alleen medewerker maar ook ondernemer. Je neemt het initiatief, draagt ideeën aan, overtuigt het team, want het beste argument telt, en bent vervolgens baas over jouw project. Hierbij kun je ook altijd rekenen op support van je collega's, want samen kom je verder dan alleen.

Met elkaar maken we Handlefy succesvol. We staan altijd in de vijfde versnelling, werken kei hard maar laten onze successen niet ongestoord voorbij gaan.

Werksfeer

We vinden het belangrijk dat iedereen het in de eerste plaats naar zijn/haar zin heeft. Daarom is er dan ook altijd ruimte voor een lolletje en een partijtje tafeltennis tegen regerend kantoorkampioen Koen. 

Onderling hangt er een informele, warme en vrije werksfeer waarbij we werken met een platte hiërarchie. Simpel gezegd: niemand is heilig en het beste argument telt. We zijn van mening dat we op die manier het maximale uit jou en het team halen. 

Werkomgeving

We zijn gevestigd in de Mengfabriek aan de Tramkade in 's-Hertogenbosch waar we vanaf derde verdieping genieten van een mooi uitzicht. ''Wat een super plek om te werken'' is dan ook een reactie die we vaak horen wanneer onze bezoekers het industrieel ingerichte kantoor en de inspirerende locatie zien.

Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem. Ons kantoor ligt op 10 minuten lopen vanaf het centraal station en ook met de auto zijn we eenvoudig bereikbaar. De Mengfabriek biedt daarbij ook mogelijkheden voor een lekkere lunch of een goede cappuccino. 

Vacatures

Stage: marketingcommunicatie

Bekijk de vacature

Starter (startersbeurs): marketingcommunicatie medewerker

Bekijk de vacature