fbpx

Wij zijn een opslagdienst met een missie

Spullen opslaan zonder zorgen

Handlefy is een digitale dienst voor fysieke opslag van spullen. Met de Handlefy app kun je objecten documenteren, laten ophalen, laten opslaan en (terug)brengen wanneer het schikt. De app met achterliggende software, het gemak en onze service maken Handlefy uniek.

Je kan dus alles via de app in gang zetten en spullen laten opslaan en terug laten brengen. Je telefoon is je gereedschap, Handlefy doet de rest. 

Hoe is Handlefy ontstaan? Het was oprichter Koen, die aan het eind van de zomer in zijn tuinstoel zat: “Met de herfstdagen voor de boeg wilde ik graag mijn tuinset opslaan, maar ik zat niet te wachten op al het gedoe van opslag regelen. Toen kreeg ik die typische gedachte: dit moet toch makkelijker kunnen?”. Koen sprak deze gedachte uit aan Bart, die het met hem eens was: “We leven in een tijd waarin je bijna je hele hebben en houden kunt beheren vanuit je broekzak, maar het opslaan van je spullen is dan zo’n gebeuren, dat kan niet”. Koen en Bart zijn vanaf dat moment gaan werken aan het idee om opslag leuker en makkelijker te maken. Zo werd Handlefy geboren.

Handlefy wordt gesteund door het Brabants Startup Fonds (BSF). BSF is een fonds dat is opgericht door de Provincie Noord-Brabant. De provincie wil zo een bijdrage leveren aan de ondersteuning van Brabantse startups, zodat deze jonge bedrijven innovaties kunnen ontwikkelen en in de markt kunnen zetten.

Het Handlefy team

Koen Houtappels

CEO

Bart op het Veld

COO

Charles Goevaers

COO

Miriam Goevaers

CFO

Marvin Molijn

Head of Marketing

Max Ottenheijm

Manager Operations

Joey van Sommeren

User Experience Design

Nico Brinkkemper

Full Stack Developer

Merijn van Wouden

Full Stack Developer

Jeffrey Hamers

Full Stack Developer

Spullen organiseren en lekker makkelijk opslaan

Download onze gratis app en help jezelf sneller, gemakkelijker en voordeliger je spullen op te slaan. Zonder moe te worden.

>