Droom je wel eens van een lege zolder?

Droom je wel eens van een lege zolder?

Droom je wel eens van een lege zolder?
Droom je wel eens van een huis zonder je surfboard? Zonder rondslingerende zomerspullen in de winter of winterspullen in de zomer? Of van een hobbyzolder in plaats van een rommelzolder?
 
Met de nieuwe app Handlefy fotografeer je eenvoudig je spullen en kan je in een oogopslag zien wat ophalen, opslag en terugbrengen kost. Handlefy levert ‘storage on demand’. Al het gedoe om offertes aan te vragen, en opslag en transport te regelen, laat je over aan Handlefy.
 
Handlefy is een startup van de Brabantse ondernemers Koen Houtappels en Bart op het Veld. Ze zeggen over de app: “Iedereen kent het probleem van zolders vol spullen die je niet weg wil gooien, maar die wel in de weg staan of ruimte in beslag nemen die je veel beter zou kunnen gebruiken. Het probleem is altijd: wat doe ik er mee en hoe regel ik dat.”
 
“Met Handlefy hebben we dat probleem in één keer willen oplossen: Simpel je opslag regelen, ruimte maken in je huis, alles met één klik te regelen. Bovendien hou je overzicht, want wat er in de opslag staat en wat het kost, blijft altijd zichtbaar in je eigen telefoon. Dat is wat we mogelijk maken. We zijn net gestart in het zuiden van Nederland, maar gaan snel landelijk”.
 
Informatie voor de pers:
Max Ottenheijm
max@handlefy.com
T 085-0656798
www.handlefy.com