fbpx

Waarom flexibel omgaan met je spullen steeds belangrijker wordt

Wellicht heb je het al vaker voorbij horen komen: Nederlandse steden worden steeds groter. De verstedelijking zet volgens het CBS door tot circa 2040. Dit betekent dat steeds meer mensen naar de stad trekken. Dit heeft gevolgen voor de woningmarkt in steden. Kijk maar eens naar de stijging van de huizenprijzen in Amsterdam. Op kleinere voet volgen inmiddels ook steden als Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Door de stijgende huizenprijzen wordt het steeds lastiger om een betaalbare woning in de stad te vinden. Voorheen kozen mensen daarom om aan de rand van de stad te gaan wonen, waar woningen relatief gezien goedkoper zijn. Tegenwoordig ontstaat er echter een andere trend: mensen gaan steeds kleiner wonen.

Door kleiner te gaan wonen wordt een huis of een appartement betaalbaar, maar dit heeft wel tot gevolg dat je zorgvuldig(er) met de ruimte dient om te gaan. Dit vraagt om flexibiliteit van bewoner(s), maar zeker ook van spullen.

Vooral het flexibel omgaan met spullen is een punt van aandacht. Ondanks de opkomst van deelplatforms als Peerby en declutter-methodes als KonMari, blijven we namelijk een hoop spullen nodig hebben. Naast de spullen die dagelijks worden gebruikt zijn er veel spullen welke af en toe of seizoensgebonden nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kerstversiering of je wintersportequipment. Ook al hebben we deze spullen niet dagelijks nodig, ze nemen wel 24/7 ruimte in beslag. Ruimte die je waarschijnlijk goed kunt gebruiken voor iets anders.

Daarom is het fijn wanneer dit soort spullen uit de weg zijn, maar tegelijkertijd binnen handbereik blijven wanneer je ze weer nodig hebt. Zo behoud je de controle over je spullen, maar creëer je al snel tot 5m2 extra ruimte. Ruimte die je kunt gebruiken voor hetgeen jij belangrijk vindt.

De web-app van Handlefy maakt dit mogelijk. Via de web-app kun je namelijk makkelijk je spullen opslaan. Maak een foto van je spullen en wij komen deze voor je ophalen op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt je spullen altijd terugvinden in de web-app, hierdoor behoud je ten alle tijden het overzicht. Wil je je spullen terug? Dan brengen we deze netjes voor je terug. Jij hoeft niets meer te doen.

Wil je graag meer informatie? Kijk dan op onze site, of neem contact met ons op via [email protected] of 085-06 56 798. Wij helpen je graag verder.

>