fbpx
Think inside the box Handlefy

Thinking out of the box? Nu even niet.

Think inside the box, want je spullen opbergen in boxen is namelijk superhandig. Dus als je slim bent, ga je aan het inpakken en organiseren. En geef toe, je bent best slim toch? 


Oke, het echte werk. Ga aan de slag met transparante opslagboxen van een praktisch formaat. Afhankelijk van wat je wilt opbergen, kunnen dit platte rolboxen zijn of grote vierkante boxen. Sorteer je spullen logisch per box, bijvoorbeeld winterspullen in de ene box en zomerspullen in een andere box. Label de boxen op de zijkant, kopse kant én de bovenkant. Hierdoor blijft het etiket makkelijk leesbaar, mocht je de dozen gaan stapelen. Maak foto's van iedere box en voeg de foto's toe in de Handlefy-app. Zo raak je nooit meer iets kwijt. Stapel de boxen op om ruimte te besparen, schuif ze onder je bed of laat ze ophalen met Handlefy. Opgeruimd staat netjes. Golden oldie toch? 

 

Maar wat zijn nou artikelen die het opbergen waard zijn? Denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden kleding als zomerjassen en -schoenen, wintersport gerei of fiets benodigdheden die je eigenlijk maar een paar keer per jaar gebruikt. Maar denk ook aan kleine losse spullen die nu ergens stof happen. In een box blijven ze netjes bij elkaar, lekker opgeruimd. Desnoods zet je de box terug in de kast als je er nog plek voor hebt, zodat het er georganiseerd uitziet. 


Heb je nou geen opbergkast tot je beschikking maar wil je je hele georganiseerde leven toch een beetje uit het zicht houden van elke willekeurige voorbijganger of de spontane visite? Laat de dozen ophalen door Handlefy met één druk op de knop of probeer de ruimte onder de trap, een lege plek tegen een muur of hoekje. Hang er een leuk kleed of gordijn voor. Al je spullen uit het zicht! Voor jou een truc, voor je volgende visite een waar creatief kunstwerk. Geen plek meer onder de trap? Wist je dat je een verhuisdoos met Handlefy al voor 2 euro in de maand kan laten opslaan?1.

Koop wat boxen (liefste doorzichtig zodat je kan zien wat er inzit)

2.

Sorteer je spullen logisch per box. Bijvoorbeeld een wintersportbox, of zomerjassenbox.

3.

Label je box op de zijkant, kopse kant en bovenkant. Maak er een foto van met de Handlefy app.

4.

Verstop je box(en) in een lege plek in je huis of nog beter en makkelijker: laat je box ophalen door Handlefy zodat je er echt geen omkijken meer naar hebt

Bekijk hier hoe de Handlefy app werkt

Heb jij nog opruim en opberg-tips? Wij horen het graag. Laat van je horen!

>